Barnas Turlag

Barnas Turlag Narvik har et variert friluftstilbud for hele familien. Gjennom Barnas Turlag får barn og unge i alderen 0 til 12 år mulighet til å oppleve natur, friluftsliv og hygge i fellesskap med andre. Medlemmer av Barnas Turlag benytter alle Narvik og Omegns hytter gratis og deltar gratis på turene. Ikke-medlemmer betaler kr 50,- pr barn.

Barnas Turlag har til hensikt å stimulere til at barn og voksne sammen kan oppleve det enkle friluftslivet. Alle barn mellom 0 og 12 år inviteres til å bli medlemmer. Gjennom Barnas Turlag ønsker vi å få flest mulig barn og barnefamilier til å ferdes i naturen og få opplevelser gjennom forskjellige arrangementer. Dette skal ikke være enda et konkurrerende tilbud til barna hvor de voksne står på sidelinja. Det er lek, spenning og det sosiale fellesskapet som skal prege Barnas Turlag. Medlemmer av Barnas Turlag benytter alle Narvik og Omegns hytter gratis og deltar gratis på turene. Ikke-medlemmer betaler kr 50,- pr barn.

Fisketur - lavvotur - hyttetur - telttur - bærtur - på spor etter vilt - på tur under stjernehimmelen - måneskinnstur - badetur - natursti - snøhuletur - skilek og aking - egen mamma-/pappatur - tur i fjæra - båltur.Høres dette interessant ut? Vi har mye mer på lager!

VI TRENGER DEG!

Er du forelder/foresatt til barn fra 0 til 12 år, en som arbeider med barn eller en som ellers synes dette høres interessant ut? Eller kjenner du noen som dette kunne passe for?Vi er på utkikk etter voksne som kan være delaktige i oppbygging og gjennomføring av Barnas Turlag. Barnas Turlag blir ei undergruppe av Narvik og Omegn Turistforening. Midler og kursing kan tilbys.

Følg Barnas Turlag på facebook