Åpning av hytter

Sitashytta til Narvik og omegn Turistforening

Bruk av NOTs hytter -Koronatiltak

Informasjon, smittevernplan og hygieneartikler er plassert på hver hytte. Infomateriell fås også tilsendt pr mail ved bestilling.

Regler for bruk av NOTs hytter:
1) Pga. eventuell smittesporing MÅ bruk av hytte bestilles gjennom daglig leder (jon.sommerseth@dnt.no). Medlemmer i NOT/DNT vil ha fortrinnsrett ved bestilling. Bestilling bør gjøres i god tid og inneholde navn på alle gjestene.

2) Det er oppdaterte priser pr person pr hyttested pr døgn, se www.narvikfjell.no. Avtalt pris skal betales via Vipps 94761 før turen starter.

3) Maks antall gjester pr hytte er hyttas antall soveplasser. Gjester må praktisere 1 meters avstand (gjelder ikke personer i samme husholdning).

4) NOTs hyttested kan være gjenstand for nødly eller at gjester ikke kjenner NOTs koronatiltak. Hvis uanmeldte gjester ankommer hyttestedet og må overnatte, må smitteverninstruks følges.

5) Sovepose/lakenpose kombinert med eget putetrekk skal benyttes.

6) Hyttestedet må ha tilsyn og påfyll av utstyr etter hvert 50. besøk, alternativt hver 14. dag.

7) Hyttas ordinære regler skal også følges. Skriv alle gjester inn i besøksprotokollen - spesielt viktig med tanke på eventuell smittesporing!

8) Gjester forplikter seg til å følge NOTs smitteverninstruks.

Skrevet av Bjørn Forselv 20. mai 2020