God stemning på avslutningen av årets mandagsturer. Vi tok ettermiddagskaffen sammen, og det vanket både vafler, kake og trollkrem.
God stemning på avslutningen av årets mandagsturer. Vi tok ettermiddagskaffen sammen, og det vanket både vafler, kake og trollkrem. Foto: Eeke Nijdam

Avslutning for mandagsturene 2018

12 personer har gått alle 10 mandagsturene i år og vil bli belønnet med mandagstur-pin for 2018 for innsatsen.
12 personer har gått alle 10 mandagsturene i år og vil bli belønnet med mandagstur-pin for 2018 for innsatsen. Foto: Øydis Jakobsen

På mandag gikk NOTs siste mandagstur for 2018. Turen gikk til Funnhytta, og det var godt oppmøte og god stemning på turen.

Bøkene er nå samlet inn, og NOT takker alle som har gått turene - både som fellestur og på egen hånd. Neste år fortsetter konseptet med 10 nye turer; eller kanskje noen repriser av populære turer.

I år ble mandagsturene gjennomført for 10. gang, så turen på mandag var mandagstur nr 100. 5 personer har gått alle 100 turene og fikk hvert sitt sitteunderlag med DNT-motiv som premie.

Jo Dreyer, Brit Kroken, Eli Kristoffersen, Harald Lund og Kjell Eklund har gått alle 100 mandagsturene NOT har arrangert!
Jo Dreyer, Brit Kroken, Eli Kristoffersen, Harald Lund og Kjell Eklund har gått alle 100 mandagsturene NOT har arrangert! Foto: Øydis Jakobsen

Skrevet av Øydis Jakobsen 23. september 2018