Fine helgeturer med NOT i høst

Sykkeltur på den historiske Rallarveien
Sykkeltur på den historiske Rallarveien Foto: Veronica Føre Andersson

Har du lyst til å være med på fellestur i fjellet i høst? NOT arrangerer tre helgeturer i september, og det er fortsatt ledige plasser på to av dem. Les mer om turene i programmet vårt på forsiden.

8.-9. september går den lange fjellmarsjen fra demningen i Norddalen til Vokterboligen på Katterat; 42 km i høyfjellslandskap. Denne turen er en av NOTs lengstlevende arrangementer, og gir deltakterne utfordring men også gode og trivelige fjellminner. Turen er dessverre fulltegnet i år, men det vil bli ny sjanse til neste år.

Vokterboligen på Katterat er mål for Den lange fjellmarsjen og overnattingssted for sykkelturen på Rallarveien.
Vokterboligen på Katterat er mål for Den lange fjellmarsjen og overnattingssted for sykkelturen på Rallarveien. Foto: Veronica Føre Andersson

14.-16. september sykler NOT Rallarveien fra Riksgrensen til Vokterboligen, og tar en avstikker til Hunddalen. Overnatting på Vokterboligen begge netter. Her er det fortsatt ledige plasser. Kontakt turleder Veronica Føre Andersson (901 25 844) for påmelding.

28.-30. september går vi høsttur til Cunojavre og Caihnavaggi. Turen er relativt lett å gå, med korte distanser hver dag. Vi skal kose oss med felles måltider på hyttene, og nyte naturen i høstfjellet.

Høst på Caihnavaggi
Høst på Caihnavaggi Foto: Øydis Jakobsen
Den lange fjellmarsjen
Den lange fjellmarsjen Foto: Veronica Føre Andersson

Skrevet av Øydis Jakobsen 29. august 2018